For bestilling og kundeservice - Ring oss på 21 55 40 00
For bestilling og kundeservice
Ring oss på 21 55 40 00

Noe litt ekstra denne ferien

July 13, 2020

bigblu lanserer fleksible pakkeløsninger for Internett via satellitt i hytter

Etter måneder med usikkerhet i Europa, oppheves restriksjonene gradvis. Det betyr at mange er ivrige etter å dra til hytter og ferieboliger.

Mange av kundene våre rundt om i Europa har fritidsboliger og vil ha internettforbindelse der de befinner seg i ferien, og de ønsker å ha fleksibilitet til aktivere og deaktivere tjenesten etter behov, sånn at man bare betaler for den tiden man trenger tilgang.

Satellittbredbånd er en ideell løsning som har 100 % dekning i hele landet, ubegrenset data, hastighet opptil 50 Mbps, og nå også mulighet til å slå tjenesten på og av. Det blir akkurat som hjemme, bare mer fleksibelt.

Hvor mye koster det?

Man forhåndsbetaler frakt og et aktiveringsgebyr og ev. installasjonsgebyr. Avtalen er løpende og betales månedlig, og det er bare å kontakte oss når du ønsker å stoppe eller reaktivere tjenesten igjen (reaktiveringsgebyr på 100 kroner).

bigblu har levert Internett til hjem og virksomheter rundt om i Europa i over ti år. Hvorfor ikke gjøre som tusenvis av kunder på kontinentet?

bigblu – Bredbånd overalt!

100 % dekning, tilgjengelig i hele landet med profesjonell installasjon eller enkelt gjør-det-selv-oppsett.

Ta kontakt for å bestille! Ring oss på: 21 55 40 00

Bigblu har byttet navn til Brdy.

Du finner kontaktinformasjon, produkter og priser på vår nye nettside.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi ringer eller skriver til deg snarest. Ved å fylle ut dette skjema samtykker du til at bigblu Norge kan behandle dine personopplysninger (slettes senest innen 6 måneder). Les mer i vår personvernserklæring.