For bestilling og kundeservice - Ring oss på 21 55 40 00
For bestilling og kundeservice
Ring oss på 21 55 40 00

Trådløs bredbånd for bedrifter

Via satelitt og egen infrastruktur, kan Bigblu levere en unik dekning og kapasitet ingen andre kan. Vi er best der de andre leverandørene ikke har god nok dekning.

Ved å fylle ut dette skjema samtykker du til at bigblu Norge kan behandle dine personopplysninger. Opplysningene vil brukes til å kartlegge behov for bedre bredbånd i ditt nabolag og slettes senest innen 6 måneder. Les mer i vår personvernserklæring.

Dekning i nesten hele Norge. Stabil forbindelse, hastigheter opptil 50 Mbit/s, store datapakker.

Via fastmontert antennemottaker får bedriften raskt bredbånd. Rask responstid og høye hastigheter. Dekning i 150+ kommuner.

Vi bygger infrastruktur over radiolinje til din bedrift, som gir god stabilitet og hastighet på opptil 1 Gbit/s.

Satellittbredbånd

Få fast og stabilt bredbånd via satellitt –  Priser fra og med 499,- per måned eks. mva. Med datapakker fra 25GB til 150GB per måned tilbyr vi produkter som passer mange typer bedrifter.

Satelittbredbånd er en stabil løsning og fungerer toveis – Dere trenger ingen annen bredbåndsløsning for å få satelittbredbånd til å fungere. Satellittbredbånd kan også brukes som en backupløsning – Som kan tas i bruk når fiberlinjen har utfall.

Gjennom vårt landsdekkende montørnettverk kan dere få installert satellittbredbånd nesten uansett hvor dere holder til. Flere bedrifter bruker også satellittbredånd til overvåking av eiendom, vannkraftverk og målestasjoner, og utstyr for å gjøre satelittbredbånd mobilt (live streaming og lignende) . Statisk IP er inkludert og egne serviceavtaler tilbys også.

Priser fra kun 499,- per måned
(Etablering/installasjon og utstyrsleie tilkommer)

Opptil 50 Mbit/s hastighet. Store datapakker. Svært god dekning i Norge.

Trådløst Internett

Trådløst Internett gir opptil hele 100 Mbit/s hastighet, og er en rask og stabil bredbåndsforbindelse for bedriften din. Via en av våre 1000 senderstasjoner sendes signaler rett til en mottakerantenne vi monterer utvendig på bygningen. Derfra er det kablet inn til deres interne nettverk eller trådløse router. Vi har ingen databegrensninger, du får tilleggstjenester som fast IP-adresse, konkurransedyktige priser og rask levering.

Priser fra kun 599,- per måned (eks mva)
(Etablering/installasjon og utstyrsleie tilkommer)

Radiolinje

Er tilgangen til raskt bredbånd driftskritisk i deres virksomhet? Vi bygger ut radiolinje som gir høy hastighet og svært god stabilitet.

Vi har en landsdekkende infrastruktur med flere hundre master og andre senderstasjoner med fibertilgang. Herfra kan vi levere dedikerte linjer til bedrifter som har behov for det. Gjennom lisensierte frekvenser kan vi sende store hastigheter helt uforstyrret til bedriften din, med svært god oppetid og SLA-avtale. Dette er en suveren løsning for redundans, eller for transport av bredbånd med hastigheter tilsvarende fiber, hvor graving av fiber ikke lar seg gjøre eller er for kostbart.

Skalerbare hastigheter på inntil 1 Gbit/s. Robuste linjer med god oppetid.

Få bedre bredbånd til bedriften

Vi i Bigblu er eksperter i å levere godt bredbånd, spesielt der de andre aktørene ikke kan levere. Fyll inn skjemaet, vi sjekker mulighetene på din adresse og tar uforpliktende kontakt med deg. Vi bruker kun informasjonen for denne henvendelsen. Les mer om personvern.

Ring oss på 21 55 40 00

Fakta om Bigblu Norge AS

Utmerket og løsningsorientert kundeservice når man ringer inn.
Rune
Mysen i Viken
5/5

Bigblu har byttet navn til Brdy.

Du finner kontaktinformasjon, produkter og priser på vår nye nettside.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi ringer eller skriver til deg snarest. Ved å fylle ut dette skjema samtykker du til at bigblu Norge kan behandle dine personopplysninger (slettes senest innen 6 måneder). Les mer i vår personvernserklæring.