For bestilling og kundeservice - Ring oss på 21 55 40 00
For bestilling og kundeservice
Ring oss på 21 55 40 00

Trådløst bredbånd med opptil 100 Mbit/s

I over 150 kommuner har vi bygget egne bredbåndsnett, som gir superraskt bredbånd rett til husveggen. Enkel installasjon, og FRI bruk!

Ved å fylle ut dette skjema samtykker du til at bigblu Norge kan behandle dine personopplysninger. Opplysningene vil brukes til å kartlegge behov for bedre bredbånd i ditt nabolag og slettes senest innen 6 måneder. Les mer i vår personvernserklæring.

*Etablering/installasjon og utstyrleie tilkommer.

5/1 Mbit/s

Vårt rimeligste alternativ
440,- Per måned
  • Helt uten datakvoter

10/5 Mbit/s

Mye for pengene
460,- Per måned
  • Helt uten datakvoter

30/5 Mbit/s

Folkepakka
540,- Per måned
  • Helt uten datakvoter

60/8 Mbit/s

Bestselger!
640,- Per måned
  • Helt uten datakvoter

100/10 Mbit/s

Vårt beste produkt
760,- Per måned
  • Helt uten datakvoter

Fast trådløst bredbånd hjemme

Med trådløs bredbånd får du raskt og stabilt hjemme, og med helt fri bruk. Vi har bygget et eget bredbåndsnett i over 150 kommuner, som gir tusenvis av norske hjem, hytter og bedrifter raskt bredbånd.

Trådløst bredbånd fra Bigblu er tilgjengelig både i byer og i distriktene. Og bor du utenfor dekningsområdene vil vi gjerne vurdere å bygge ut til deg og dine naboer.  

Priser fra kun 440,- per måned
(Etablering/installasjon og utstyrsleie tilkommer)

Opptil 100 Mbit/s hastighet

En antenneboks på veggen, og du er i gang

Har du stått på venteliste for å få fiberbredbånd? Fremfor å grave kabler, er trådløst bredbånd mye enklere – Vi monterer en trådløs mottaker på husveggen din. Denne tar i mot signaler fra en av våre 1500 senderstasjoner. Disse er tilkoblet høyhastighets fiberbredbånd, og sender signalene til huset ditt. Da kan hele familien få høy bredbåndshastighet helt uten bruksbegrensning.

Hva er forskjellen på trådløst bredbånd og mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd kan du ta med deg på tur, men dekning og hastighet vil variere, samt at du mest sannsynlig vil være begrenset av datakvoter.

Trådløst bredbånd fra Bigblu derimot, har en antennemottaker fastmontert på husveggen. Dette sikrer en stabil forbindelse hele tiden, og gir en jevn, rask hastighet. Og helt uten databegrensning. Denne type bredbånd er det nærmeste man kommer fiberbredbånd, uten å grave.

Vil du ha bedre Internett?

Vi i Bigblu er eksperter i å levere godt bredbånd, spesielt der de andre aktørene ikke kan levere. Fyll inn skjemaet, vi sjekker mulighetene på din adresse og tar uforpliktende kontakt med deg. Vi bruker kun informasjonen for denne henvendelsen. Les mer om personvern.

Ring oss på 21 55 40 00

Ved å fylle ut dette skjema samtykker du til at Bigblu Norge kan behandle dine personopplysninger. Opplysningene vil brukes til å kartlegge behov for bedre bredbånd i ditt nabolag og slettes senest innen 6 måneder. Les mer i vår personvernserklæring.

Fakta om Bigblu Norge AS

Utmerket og løsningsorientert kundeservice når man ringer inn.
Rune
Mysen i Viken
5/5