For bestilling og kundeservice - Ring oss på 21 55 40 00
For bestilling og kundeservice
Ring oss på 21 55 40 00

Satellittbredbånd

Nesten alle husstander i Norge kan få satelittbredbånd. Du får opptil 50 Mbit/s hastighet og fri bruk. Priser fra 299,- per måned.

Ekstra god grunn til å bestille bredbånd i mars:

30 dagers åpent kjøp

Nå slipper du også bindingstid

Tilbudet gjelder for alle våre privatabonnement.

Bestill

Bronse ubegrenset

Fri bruk av data
339
249,- Per måned
  • 10 GB prioritert data
  • Opptil 16 Mbps nedlastning
  • Etablering 990,-

Sølv ubegrenset

Fri bruk av data
549
449,- Per måned
  • 50 GB prioritert data
  • Opptil 22 Mbps nedlastning
  • Etablering 990,-

Gull ubegrenset

Fri bruk av data
799
649,- Per måned
  • 100 GB prioritert data
  • Opptil 50 Mbps nedlastning
  • Etablering 990,-
Våre abonnementer har utstyrsleie på 49,- per måned.
Frakt på 299,- tilkommer.
Standard installasjon forutsetter at vi har montør tilgjengelig i normal kjøreavstand, og gjelder montering inntil 3 meter høyt fra bakken, og kabelføring inn til nærmeste rom. I noen tilfeller tilkommer ekstra kostnader.
Amplifi HD trådløs router er best i test

Amplifi HD er testvinner blant MESH-rutere på tek.no. Alle routerne vi tilbyr er nøye testet med vår bredbåndstjeneste og kan anbefales.

Snøbeskytter til Satellittantenne

Satellittjenesten er avhengig av stabilt godt signal mellom parabolantennen og satellitten.

Vi tilbyr en snøbeskytter slik at du kan få gode signaler under alle årstidene!

 

Hvordan er satellittbredbånd sammenlignet med 4G og kabelbasert bredbånd?

Satelittbredbånd har mye til felles med fast/kabelbasert bredbånd – Det fastmontert på huset, og via en ruter får du trådløs dekning i hele huset. Flere kan være påkoblet samtidig, og det er fri bruk.

Ikke alle tilgang til fiberbredbånd – Det er fortsatt mange husstander i Norge som har dårlig, kabelbasert bredbånd, eller må klare seg med mobilt bredbånd med variabel dekning og kvoter. Da er satellittbredbånd et supert valg – Bli tilkoblet med opptil 50 Mbit/s i løpet av få dager, helt uten å grave. Alt du trenger er å ha fri sikt i himmelretning syd (vi hjelper deg å avklare dekning).

PS – Bigblu leverer også andre bredbåndsløsninger, via eget bredbåndsnett i 150+ kommuner. Ring oss på 21554000 eller fyll ut skjemaet under og vi sjekker hva som er beste løsning for deg.

Fakta om satelittbredbånd

Hva menes med fri bruk?

Månedsprisen er den samme, uansett hvor mye du bruker bredbåndet. Det er på den måten ingen begrensning i bruk av data. 

Men for å sørge for en god bredbåndstjeneste for alle, vil hastigheten kunne bli redusert på video- og strømmetjenester ut måneden ved bruk av veldig mye data. Du vil likevel ha en god hastighet til annen bruk på nettet.

Forskjellen mellom våre abonnement er hvor mye fart du trenger til video- og strømmetjenester. Uansett bruk er du sikret en god nettforbindelse  hele tiden.

Vil du ha bedre Internett?

Vi i Bigblu er eksperter i å levere godt bredbånd, spesielt der de andre aktørene ikke kan levere. Fyll inn skjemaet, vi sjekker mulighetene på din adresse og tar uforpliktende kontakt med deg. Vi bruker kun informasjonen for denne henvendelsen. Les mer om personvern.

Ring oss på 21 55 40 00

Ved å fylle ut dette skjema samtykker du til at bigblu Norge kan behandle dine personopplysninger. Opplysningene vil brukes til å kartlegge behov for bedre bredbånd i ditt nabolag og slettes senest innen 6 måneder. Les mer i vår personvernserklæring.

Fakta om Bigblu Norge AS

Utmerket og løsningsorientert kundeservice når man ringer inn.
Rune
Mysen i Viken
5/5

Bigblu har byttet navn til Brdy.

Du finner kontaktinformasjon, produkter og priser på vår nye nettside.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi ringer eller skriver til deg snarest. Ved å fylle ut dette skjema samtykker du til at bigblu Norge kan behandle dine personopplysninger (slettes senest innen 6 måneder). Les mer i vår personvernserklæring.