Satellittbredbånd

Om satellittbredbånd

Satellittbredbånd har endret seg. Takket være moderne teknologi kan bigblu levere raskere hastigheter og større datamengder enn noen gang før. Dette gjør satellittbredbånd til den ideelle løsningen for områder der fiberbredbånd ikke er tilgjengelig eller der nettet er tregt og upålitelig. Alle våre abonnementer har fri bruk. Og med 100% landsdekkende dekning går bigblu dit andre ikke gjør det.

Hastighet og overbelastning

I motsetning til andre leverandører, stenger vi ikke forbindelsen din selv om du passerer prioritert datamengde.

Selv etter at du har passert din prioriterte datamengde, kan du fremdeles bruke tjenesten som vanlig i perioder når nettet ikke er belastet. Etter at prioritert datamegnde er passert og når nettet er belastet (typisk på kveldstid) kan du oppleve redusert kvalitet på tjenesten som vil medføre lavere hastigheter. Nettsider og streamingtjenester kan da oppleves tregere enn vanlig.

Fri bruk og rettferdig brukspolicy

Satellitt er en unik teknologi som gir et bredbåndstilbud til folk som ellers ikke kunne fått bredbånd. For å sikre at alle våre kunder får en rettferdig fordeling av datamengde og god hastighet, har vi en en rettferdig brukspolicy som er en del av avtalen.

For kunder som bruker mer enn 5 ganger sin prioriterte datamengde i en gitt måned kan det bli innført hastighetsbegrensninger. For bronse er dette 50 GB, for sølvkunder er det 250 GB og for gull ville det være 500 GB.

Alle abonnementer inkluderer

  • 14 dagers angrerett
  • Fri bruk
  • Gratis kundeservice

VÅRE ABONNEMENTER

KONNECT bronse ubegrenset

KONNECT Bronse

Opptil


16 Mbps

199,-


per måned

10GB Prioritert Data


Fri bruk av data


Utstyrsleie 49,- per måned


299,- i etablering


Ubegrenset bruk – Policy for rettferdig bruk gjelder

Ideell for lett internettbruk som nettlesing, e-post, opptil en time om dagen med Skype eller en film per uke med middels kvalitet (SD).

Telefon 21 53 79 99

KONNECT sølv ubegrenset

KONNECT Sølv

Opptil


30 Mbps

249,-


per måned

50GB Prioritert Data


Fri bruk av data


Utstyrsleie 49,- per måned


299,- i etablering


Ubegrenset bruk – Policy for rettferdig bruk gjelder

Vår mest populære pakke. Passer for familier med flere enheter som ofte bruker nettet til nettlesning og video på sider som YouTube, Netflix, osv.

Telefon 21 53 79 99

KONNECT gull ubegrenset

KONNECT Gull

Opptil


50 Mbps

499,-


per måned

100GB Prioritert Data


Fri bruk av data


Utstyrsleie 49,- per måned


299,- i etablering


Ubegrenset bruk – Policy for rettferdig bruk gjelder

For storbrukere som ofte streamer HD-film på flere enheter. Vårt abonnement for deg som bruker mye data og som ønsker det beste.

Telefon 21 53 79 99

Hvorfor velge bigblu?

Lokale installatører

Lokale installatører

Pålitelige installatører som hjelper deg

Bra pris

Bra pris

Vi er konkurransedyktige på pris

Uovertruffen opplevelse

Uovertruffen opplevelse

I mer enn 10 år har vi levert bredbånd til tusenvis av kunder i mer enn 30 land.

Om oss

Vi er et internasjonalt selskap som leverer høyhastighetsbredbånd til privatpersoner og firmaer på steder i distriktene der andre operatører ikke kan levere. Vårt mål er å levere bedre bredbånd til alle som trenger det.
Vi vet at bedre bredbånd åpner nye muligheter og vi samarbeider med leverandører som bruker avansert trådløs-teknologi for å levere lynraskt nett.

Vi utfordrer det etablerte og jobber utrettelig for å bryte nye grenser, og unngå at det skapes digitale skiller mellom by og land. Tusenvis kan stole på at vi gjør vårt ytterste for å sørge for at flest mulig får et bredbåndstilbud som dekker deres behov.

bigblu. Bredbånd, overalt.