Internett på hytta!

Bestiller du i dag får du fri etablering og internett på hytta til vinterferien!

10 Mbps

449,-  /måned

Gratis etablering

30 Mbps

499,-  /måned

Gratis etablering

60 Mbps

549,-  /måned

Gratis etablering

100 Mbps

649,-  /måned

Gratis etablering

Utstyrsleie på 99,- per måned tilkommer. 

Ring oss på 21 55 40 00

Ved å fylle ut dette skjema samtykker du til at bigblu Norge kan behandle dine personopplysninger. Opplysningene vil brukes til å kartlegge behov for bedre bredbånd i ditt nabolag og slettes senest innen 6 måneder. Les mer i vår personvernserklæring.

Denne lille antennen plasserer du rett på utsiden av vinduet. Så enkelt!

Med trådløst bredbånd får du bredbånd superenkelt!

Forleng muligheten til å være på hytta eller frist barna med skikkelig bredbånd og wifi på hytta. Få mulighet til hyttekontor, slappe av med en god film, se på nyheter og sport når det passer deg eller spille koselig julemusikk.

Med trådløst bredbånd på hytta tilbyr vi et stabilt bredbånd med gode hastigheter via vårt 4G- og 5G-nett med markedets mest brukervennlige og enkle installasjon og montering.

Få et godt tilbud

Fyll inn skjemaet, vi sjekker mulighetene på din adresse og tar uforpliktende kontakt med deg. Vi bruker kun informasjonen for denne henvendelsen. Les mer om personvern.

Ring oss på 21 55 40 00

Gjennom en utendørs mottaker på hytteveggen, kan du motta bredbånd opptil 500 Mbit/s hastighet. Vi har ekstra god dekning i områder der mobil- og fiberdekningen er dårlig. Få en gjør-det-selv pakke eller la en av våre lokale montører installere for deg.

Vi har utsendelser hver dag. Bestill nå og få pakken på få dager!

Bigblu Norge (Breiband.no AS) har levert raskt bredbånd siden 2003, og er spesialister i leveranse av bredbånd der de andre ikke har dekning. Vi har hovedkontor i Vestby i Viken, har 10.000+ kunder og 30 ansatte.

Utmerket og løsningsorientert kundeservice når man ringer inn.
Rune
Mysen i Viken

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi ringer eller skriver til deg snarest. Ved å fylle ut dette skjema samtykker du til at bigblu Norge kan behandle dine personopplysninger (slettes senest innen 6 måneder). Les mer i vår personvernserklæring.