Bedrift FAQ

Hva er fordelene med et bedriftsabonnement?
(i) Robuste datapakker som passer til deres behov. I tillegg kan man legge til ekstra datapakker ved behov.

(ii) Man kan benytte overvåkingstjenester og andre tjenester som gir tilgang til nettet fra Internett. Tjenester for privatkunder har en sentral brannmur som sperrer all trafikk generert fra Internett.

(iii) Du kan benytte VPN-tjenester og få fast IP-adresse.

Er det noen begrensninger på bigblu sine tjenester som vi burde være klar over?
Det er verdt å notere seg at satellitteknologi introduserer visse begrensninger for enkelte typer tjenester. Hvis dere har viktig programvare eller en spesifikk protokoll som man er svært avhengig av at fungerer, anbefaler vi at dere tar kontakt med vår supportavdeling for å avklare om det kan by på utfordringer.

Når vi vet hva dere skal benytte tjenesten til kan vi avklare om det vil fungere bra eller om det kan by på utfordringer. Basert på behovet kan vi også skreddersy løsninger som passer best mulig.

Er det noe som bigblu sin satellittløsning ikke passer for?

  • Tjenester med intensiv oppstrøms datatrafikk, som f.eks Web eller FTP-hosting.
  • Real-time online gaming vil fungere dårlig på grunn av forsinkelse på 700-800ms

Er det en begrensning i databruk?
Våre satellittprodukter har datapakker fra 25GB til 100GB per måned. I tillegg er det mulig å legge til ekstra datapakker dersom man har behov for mer data. På forspørsel tilbyr vi også skreddersydde tjenester med fri bruk.

Er dårlig vær et problem?
Veldig dårlig vær, som snøbyger eller svært kraftige regnbyger kan påvirke signalkvaliteten, og følgelig redusere kvaliteten på tjenesten. Samtidig er det viktig å være klar over at oppetiden på KA-SAT er på over 99,5%.