For bestilling og kundeservice - Ring oss på 21 55 40 00
For bestilling og kundeservice
Ring oss på 21 55 40 00

Trådløs Internett Bedrift

Dekning I 140 Kommuner

bigblu har bygget ut et eget bredbåndsnett i 140 kommuner. Vi har spesielt god dekning der det ikke finnes mulighet for fiber, og vår visjon er at alle i Norge skal kunne bo og drive næring hvor de vil, med tilgang til godt bredbånd. Ønsker du å se din nærmeste sender kan du laste ned vår dekningsapp til iPhone eller Android.

Fiberkvalitet Gjennom Lufta

Via en av våre 1300 senderstasjoner i Norge, kan bedriften din få tilgang til raskt bredbånd, uten å måtte grave en eneste meter med fiber. bigblu har fiberkapasitet i mastene, og egne lisenser for å sende flere kapasitet på flere hundre megabits/s fra punkt til punkt, og levere en kvalitetstjeneste til bedriften.

Rask Og Stabil Tjeneste

Bedrifter over hele landet bruker antennebredbånd fra bigblu. Tjenesten er rask og stabil. Mange av våre kunder har tidligere hatt ADSL eller SHDSL med begrenset mulighet for å oppgradere hastighet, før de valgte å bytte til oss. Vi har fiber tilknyttet senderne våre, og justerer kapasiteten hele tiden slik at hver abonnent kan få en stabil kvalitetstjeneste.

100% Fri Bruk Og God Responstid

Trådløs Internett er et fullverdig bredbånd uten datakvoter. Vi har også bedre responstid (latency) på tjenesten enn hva som leveres over ADSL. Sjekk selv statistikken på nettfart.no.

 Komplett Gjør-Det-Selv Pakke

Pakken sendes innen 5 dager fra bestilling. Velg mellom montør eller gjør-det-selv pakken, som inneholder følgende:

Ring oss på 21 55 40 00 eller bruk skjemaet under for å få kontakt med våre kunderådgivere for trådløst bredbånd.

 

Hvorfor velge Bigblu?

Lokale installatører

Lokale installatører

Pålitelige installatører som hjelper deg

Bra pris

Bra pris

Vi er konkurransedyktige på pris

Uovertruffen opplevelse

Uovertruffen opplevelse

I mer enn 10 år har vi levert bredbånd til tusenvis av kunder i mer enn 30 land.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi ringer eller skriver til deg snarest. Ved å fylle ut dette skjema samtykker du til at bigblu Norge kan behandle dine personopplysninger (slettes senest innen 6 måneder). Les mer i vår personvernserklæring.