Redundante satellittløsninger

Beregning av bedriftens internetteksponering
Har du tenkt over hvor avhengig din bedrift er av sin internettforbindelse? Fra e-post til IP-telefoni, ordresystemer til kundeinformasjon, betalingsløsninger til produkttesting, fra datafangst til essensielle nettjenester.

Listen over funksjoner knyttet til nett-tilgang er lang – og du kan sikkert legge til mange flere systemer og tjenester som din bedrift bruker. Det er også viktig å huske at et stabilt nett ivaretar ditt renommé overfor dine kunder, kreditorer og leverandører.

Kostnaden for din bedrift ved internett-utfall

Med dette i tankene, hva vil skje dersom din bedrift mister internett-tilgangen? Kanskje for noen timer, kanskje i noen dager? Begge scenarier er realistiske, dette skjer daglig med bedrifter over hele verden.

Over ti prosent av bedrifter starter umiddelbart å tape penger ved bortfall av sin internett-forbindelse, 28 prosent hvis bortfallet varte mer enn en time, og med en dramatisk økning til 46 prosent hvis bortfallet varte i fire timer. Gitt at et bortfall i snitt varer i seks timer, blir det mange penger tapt på svært kort tid.

Spørsmålet er: Hvordan beskytte din virksomhet

Digitale nettverk er intrikate og kompliserte, og all erfaring tilsier at fiber- eller kabel-baserte løsninger aldri kan levere 100% oppetid. Spørsmålet er ikke hvorvidt din bedrift vil miste internett-tilgangen, spørsmålet er hvordan du kan beskytte deg når det skjer.

Vi ønsker virkelig å beskytte deg mot dette. Vi forstår:

 • hvor viktig kommunikasjon og kontantstrøm er for din virksomhet.
 • hvor avhengig din virksomhet er av virtuelle systemer og skybasere applikasjoner.
 • nødvendigheten av å minimere tap av inntekt, dårlige kundeopplevelser og tapt produktivitet.
 • ditt behov for å balansere kostnad og nytte, uten å utsette din virksomhet for risiko.

Svaret på spørsmålet om hvordan beskytte din virksomhet
Svaret på dette spørsmålet er bigblu. Det er en praktisk, enkel og ikke minst, rimelig måte å beskytte din virksomhet mot nedetid typisk forbundet med kabel, DSL eller lignende.

Vi ønsker å tilby nødvendig backup når din forbindelse går ned. Bigblu representerer den ultimate Plan B, uavhengig av om du har én eller tusen ansatte.

Satellitt-baserte failover-løsninger
bigblu løser problemet med tapt Internett-tilkobling med raske og kostnadseffektive løsninger som det er enkelt å distribuere. Hvis Internett-tilkoblingen din går ned, garanterer vi at failover med satellittbredbånd vil bygge bro over det uunngåelige gapet og hindre tap av både omsetning og omdømme.

Våre løsninger gir internettforbindelse for å unngå brudd i tjenesten. Våre satellitt-tjenester gjenspeiler kanskje ikke alltid hastigheten på innlagt fiber, men vi garanterer en kontinuitet som er uavhengig av bakkenettverk, med en pålitelig, kostnadseffektiv teknologi, som gir lav risiko og garanti for at virksomheten din kan fortsette sin drift.

Fordelene med bigblu sin failoverløsning

 • Satellittbasert redundans gir øyeblikkelig tilgang til Internett- eller private nettverk for å drive virksomheten videre effektivt og kostnadseffektivt når hovedlinjen av en eller annen grunn går ned.
 • Hovedkontoret er globalt tilgjengelig – avdelingskontorer og utsalgssteder kan glede seg over den høye tilgjengeligheten som tidligere var begrenset til større virksomheter.
 • Driftssikkerhet for små bedrifter – kostnadene for god pålitelighet er utenfor rekkevidde for mange bedrifter, men en liten investering i satellitt-redundans er ikke det.
 • Å ta beskyttelse til neste nivå – bedrifter som ikke tåler noen nedetid, som banker, kan bruke satellittbasert redundans til å holde seg i gang når en T1-linje går ned.
 • Koblet til skyen – maksimer fordelene med skytjenester med mindre bekymring for å miste forbindelsen når du trenger det mest;
 • IP-SEC VPN & MPLS-tilkobling via satellitt med routing og handoff.

Viktig informasjon

 • Hvis IP-SEC VPN er påkrevd, kan det komme ekstra månedlige avgifter avhengig av systemkravene for routing og overføringstjenester.
 • Det kan også være nødvendig å distribuere komprimerings- / akselerasjonsmaskinvare på kundesiden for å overkomme vanskeligheter med latency og kryptering med VPN.
 • Systemet er designet slik at kunden har liten eller ingen kostnader når det ikke kreves;
 • Kostnadene løper bare ved nettutfall.
 • Kunden eller systemleverandøren har tilgang til satellittportalen for å slå av eller på båndbredden 365/24/7.

For mer informasjon, kontakt oss på telefon 21 55 40 00.