For bestilling og kundeservice - Ring oss på 21 55 40 00
For bestilling og kundeservice
Ring oss på 21 55 40 00

Til Bedrift

Der de andre leverandørene ikke kan tilby skikkelig internett – der finner du oss. I distriktene er det ofte mindre lønnsomt å strekke kabel eller fiber for å levere skikkelig godt internett. Breiband.no strekker fiberkabler til mastepunkter, og leverer raskt og stabilt bredbånd over eget trådløst nett. Alt du trenger er å montere en mottaker på veggen, og sikte inn mot en av våre 1300 senderstasjoner. Har du ikke dekning fra disse, kan du likevel få raskt internett via satellitt.

Alle abonnementer inkluderer

Våre bedriftsabonnement

Trådløs Internett Bedrift

Trådløs Internett Bedrift


Via en av våre 1300 senderstasjoner i Norge, kan bedriften din få tilgang til raskt bredbånd, uten å måtte grave en eneste meter med fiber. bigblu har fiberkapasitet i mastene, og egne lisenser for å sende flere kapasitet på flere hundre megabits/s fra punkt til punkt, og levere en kvalitetstjeneste til bedriften.


Dekning I 140 Kommuner


Rask og stabil tjeneste


100% fir bruk og god responst

Les mer
Satellittbredbånd Bedrift

Satellittbredbånd Bedrift


Dekning over hele Norge og mesteparten av Europa. Alle bedrifter kan få raskt og stabilt bredbånd via satellitt. Motta gjør-det-selv pakke i posten eller monteringen utført av montør, og få et stabilt kvalitetsnett med god fart i løpet av få dager.


Dekning I 99% Av Norge Og I Mesteparten Av Europa


Store Datamengder Og Fri Bruk


Komplett Gjør-Det-Selv Pakke

Les mer

Om oss

Vi er et internasjonalt selskap som leverer høyhastighetsbredbånd til privatpersoner og firmaer på steder i distriktene der andre operatører ikke kan levere. Vårt mål er å levere bedre bredbånd til alle som trenger det.
Vi vet at bedre bredbånd åpner nye muligheter og vi samarbeider med leverandører som bruker avansert trådløs-teknologi for å levere lynraskt nett.

Vi utfordrer det etablerte og jobber utrettelig for å bryte nye grenser, og unngå at det skapes digitale skiller mellom by og land. Tusenvis kan stole på at vi gjør vårt ytterste for å sørge for at flest mulig får et bredbåndstilbud som dekker deres behov.

bigblu. Bredbånd, overalt.

KONTAKT OSS

Her kan du sende oss en henvendelse

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi ringer eller skriver til deg snarest. Ved å fylle ut dette skjema samtykker du til at bigblu Norge kan behandle dine personopplysninger (slettes senest innen 6 måneder). Les mer i vår personvernserklæring.