For bestilling og kundeservice - Ring oss på 21 55 40 00
For bestilling og kundeservice
Ring oss på 21 55 40 00

Opplev en (virtuell) sportssommer

August 14, 2020

Det er litt vanskeligere å finne sportsunderholdning i år, med flere avlysninger og utsettelser av forskjellige arrangementer på grunn av den pågående pandemien. Internasjonalt anerkjente arrangementer som EURO 2020 og Wimbledon kommer til å flyttes over til 2021, men det er fortsatt et par måter du kan oppleve sport i sommer. Med alt fra tips om hvor du kan finne klassiske høydepunkt til onlinetjenester som gir deg de siste scoringene, så er vi her for sørge for at din sportssommer kan fortsette som vanlig.

Gjenopplev klassiske øyeblikk

Selv om vi kanskje går glipp av gleden ved å se våre favoritt-sportsutøvere spille live, har mange ledende organisasjoner åpnet sine online-arkiver så vi kan gjenoppleve historiske øyeblikk. Enten du ønsker å diskutere med en venn om noen av verdensmesterskapets mest splittende øyeblikk (husker du kanskje ‘Guds hånd’?) eller glede familien med de beste olympiske åpningsseremoniene, så er disse noen av de beste sidene å besøke:

Hold deg oppdatert

Med introduksjonen av sportsarrangementer med sosial distansering, inkludert den pågående UEFA Champions League, er det nå flere forskjellige onlinetjenester som hjelper deg med å holde deg oppdatert på de nyeste nyhetene og resultatene. Twitter-emner er en flott måte å følge med på arrangementer i sanntid og gir deg muligheten til å kun følge oppdateringer fra den sporten du selv velger. Det finnes også noen fantastiske apper som The Bleacher Report og LiveScore, som tilbyr oppdaterte kampoppsett osv.

Lag din egen nytolkning av sportsbegivenheter

Hva med å lage dine helt egne sportsminner? Å gjenskape ikoniske øyeblikk fra sportsverdenen har aldri vært lettere. Hvis du er en ivrig gamer, kan topptitler som FIFA 20 og Madden NFL 20 gi deg den muligheten til å gjenskape klassiske oppgjør mellom kjente lag mens du koser deg i sofaen din. Hvis du føler deg kreativ kan du plukke opp smarttelefonen din og finne områder der du kan lage en utfordring som du kan dele med venner eller til og med en parodi av dine favoritt-sportsøyeblikk!

Satellittbredbånd bidrar til å dekke viktige sportsbegivenheter

Visste du at vi tilbyr profesjonell satellittbredbåndsstøtte for viktige sportsbegivenheter? Vi dekker alt fra nasjonale håndball- og volleyballturneringer i Italia til cricket i Storbritannia og våre profesjonelle satellittjenester sørger for at du holder deg oppdatert på sport. Nå nylig leverte vi blant annet automatiske antennesystemer til England and Wales Cricket Board for at de skulle kringkaste dameserien i cricket via satelittbredbånd. Dette er en ideell løsning for denne serien siden systemet er lett å sette opp uten eksisterende infrastruktur og støttes av vår pay-as-you-go-løsning slik at de som ser på kun betaler for tiden og datamengden som de bruker.

Denne sommerens sportslige aspekter kommer kanskje til å være litt annerledes, men det trenger ikke å hindre deg fra å gjenoppleve tidligere øyeblikk eller gjenskape dine egne minner som du kan dele online.

Bigblu har byttet navn til Brdy.

Du finner kontaktinformasjon, produkter og priser på vår nye nettside.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi ringer eller skriver til deg snarest. Ved å fylle ut dette skjema samtykker du til at bigblu Norge kan behandle dine personopplysninger (slettes senest innen 6 måneder). Les mer i vår personvernserklæring.