For bestilling og kundeservice - Ring oss på 21 55 40 00
For bestilling og kundeservice
Ring oss på 21 55 40 00

Vi kan gi skikkelig bredbånd til alle*.

*Ja, faktisk. Gjennom flere bredbåndsteknologier har vi enestående dekning i Norge. Vi kan levere bredbånd uansett hvor du bor. Utfordre oss gjerne!

Med en liten antenne festet til vinduet, kan du få Internett med ubegrenset data uten å grave.

Noen av våre abonnementer

For å se alle tilgjengelige abonnement, sjekk dekning på din adresse. Kampanjepris med gratis etablering i november! Utstyrsleie på 99,- per måned tilkommer.  

10 Mbps

579,-  /måned

100 Mbps

729,-  /måned

200 Mbps

779,-  /måned

500 Mbps

1199,-  /måned

Antennen er kun 18 cm høy,
11 cm bred og 4 cm tykk

Det smarte og enkle valget

Trådløst bredbånd fra Bigblu er veldig enkelt. Montèr liten antenne rett på vinduet, og koble den til strøm i stikkontakten. Så har hele familien raskt bredbånd med ubegrenset data.

Satellittbredbånd med dekning i nesten hele landet

Vi er størst på satellittbredbånd i Norge, og flere tusen hytter og hjem bruker denne løsningen daglig. Du får god hastighet til vanlig nettbruk. Dette er en teknologi i rask utvikling – Du får opptil 50 Mbit/s hastighet som passer til hele familien.

Nesten alle i hele Norge kan få Internett via parabol. Få en gjør-det-selv pakke med alt utstyr eller installatør fra oss.

Fra 299,- pr måned.

Raskt, trådløst bredbånd for hele familien

Hos oss kan du få raskt Internett gjennom flere forskjellige løsninger – Både 4G, 5G og radiobredbånd og til og med satellittbredbånd. Alle våre løsninger er fastmontert bredbånd, som passer til hele familien – Hjemme eller på hytta.

Fordi vi kan levere over ulike teknologier har vi ekstra god dekning i områder der mobil- og fiberdekningen er dårlig. Få en gjør-det-selv pakke eller la en av våre lokale montører installere for deg.

Utmerket og løsningsorientert kundeservice når man ringer inn.
Rune
Mysen i Viken
5/5

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi ringer eller skriver til deg snarest. Ved å fylle ut dette skjema samtykker du til at bigblu Norge kan behandle dine personopplysninger (slettes senest innen 6 måneder). Les mer i vår personvernserklæring.